I Rømø Bolsjeri – Del 1, beskriver jeg hvordan vi fandt farverne til butikken og skabte den røde tråd.

I dette indlæg vil jeg fortælle videre om det Interiør og Møbelvalg der blev valgt.

Hos Rømø bolsjeri er butikken delt op i bolsjeri, butik & Café. Farverne er tænkt igennem hele vejen, men i café området skulle vi gøre det ekstra hyggeligt, så gæsterne kunne sidde med følelsen “Her er rart at være”.

Vi valgte en lang bænk med ekstra høj ryg der ikke fylder ud i rummet. Bænken bidrager til hygge i caféen, men giver også en skøn diversitet til stole og borde.

Bænken blev polstret i en meleret beige-sand kunstlæder, der giver en skøn kontrast til den petrolblå fyldnings væg. Farverne signalerer strand og vand og står godt til Rømø Bolsjeri´s farvetema Mintgrøn & lys pink.

Jeg elsker bænke i alle afskygninger. De er super skønne for ungerne og på en bænk er der altid plads til en numse mere😃

Billedvæg EFTER

Ud over farverne, havde Rikke et ønske om billeder på væggen placeret i selve caféen, som afspejlede lækkerier fra iscaféen og bolsjeriet.

I stedet for at sætte billeder eller plakater op rundt omkring i butikken, fik jeg billeder implementeret i den specialudførte fyldningsvæg, som egentlig blot var høvlet brædder, der blev monteret på en lang kedelig væg i lokalet og til sidst malet sammen med væggen.

De malede brædder kunne dermed samtidig danne ramme omkring de udvalgte billeder af lækkerier, som blev opsat som folie, der efterfølgende kan udskiftes efter behov.

Det er dog altid vigtigt at billederne harmonerer i farver og nuancer, så væggen ikke pludselig bliver et stort farvelade-virvar…..😅

Det kunne ha været oplagt at lave bordene i noget gråt træ, som vasket tømmer, der er strandet efter lang tid i vandkanten. Men vi gik all-in på farverne og lavede caféområdet i de dejligste grønne og lyse pink farver, hvor vi legede med forskellige farver på både borde og stole samtidig med diversiteten af 2 forskellige typer af stole.

Ofte tænker kunden samme stole i samme materiale, så det ikke ser rodet ud.
Men man kan sagtens få det harmonisk med forskellige stole i forskellig polster og farver, når blot farverne er afstemt😊👍

Lamper over bordene er ofte i vejen og mindsker fleksibiliteten i en café, med mindre man sætter dem i en højde, hvor de ikke tilhører et bestemt miljø.
Ofte kører man med en hovedbelysningen, som helst skal kunne dæmpes, så man både kan få det praktiske stærke lys ved rengøring og det bløde lys til den hyggelige Lounge-stemning.

Udover hovedbelysningen gir det altid ekstra hygge til lokalet med lamper , der, som her på Rømø Bolsjeri og ishus, blev et mix af den klassiske væglampe og naturpendler, der igen signalere strand og vand😊

Det har været en fornøjelse at arbejde med Rikke og Jimmy og “win win” når alle har nydt processen og resultatet giver glæde.

Jeg er super glad for Rikke og Jimmy´s kommentar:

Jimmy og jeg takker mange gange for et super godt samarbejde.😀 det har været en sand fornøjelse. 
Vi har aldrig kommet i mål hvis vi selv skulke gøre det. 
Vores kunder roser vores butik til skyerne. 😍😍
Vi sage hvad vi kunne tænke os, og Wupti så fik vi de fedeste tegninger af dig. 
Du har sørget for, at der er en rød tråd hele vejen igennem. 
Det har været rart at vi ikke skulle tænke på indretning design eller håndværker, du klaret bare det hele. Mange tak for det.😍😀👏🏻👏🏻🍭

Med venlig hilsen
Rikke Hougaard

Rømø Bolsjeri og iscafe

Mange tak for de fine ord.
I har været de rareste og sjoveste at arbejde sammen med. Tak for tilliden og et super samarbejde.De kærligste hilsner og ønske om mega succes med butikken her fra😘🙏
Jeg kommer og får en is en dag☀️😍

SolskinshilsnerLoddie Liv
Arkitekt & Rum ApS

Et super skønt projekt.

Så hvis du vil opleve skønne Rømø, himmelsk is og lækre bolsjer, så smut vejen forbi Rømø Bolsjeri☀️

Solskinshilsner