Vi ønsker at hjælpe jer med at skabe det rum som I drømmer om. Vi brænder for at få behov og løsninger til at gå op i en højere enhed. Det handler ikke blot om, at funktionaliteten til rummet skal opfyldes. Vi ønsker at skabe og designe et sted hvor det er rart at være. Hvor der er tænkt på de små detaljer, som sammen giver en oplevelse.

Vi har oplevet højt professionalisme og tryghed ved at have loddie med ombord til at skabe og projektlede vores store ombygning. Resultatet har ramt spot on, på de værdier vi har. Vores domicils i sønderborg identitet afspejler hvem vi er og hvad vi gerne vil være for en virksomhed.

Nicolai AndresenBetter Energy

Vi har brugt Loddie til flere indretningsprojekter og gennem hele forløbet har vi oplevet en positiv og professionel sparringspartner, der altid har været klar med en løsning som matcher vores behov - og med et øje for detaljerne. Resultaterne er blevet meget bedre, end jeg havde drømt om.

Ditte R. MosgaardBHJ

Min kvalitet kommer fra passionen og øjet for detaljen

I Arkitekt og Rum går vi passioneret til værks med vores indretnings- og stylingsopgaver. Med mange års arkitekt erfaringer hjælper og inspirerer vi med ideer til ny- og ombygningsopgaver. Vi er eksperter i projektledelse fra ide til komplet løsning.

Vi vender gerne rummet på hovedet og lader alle vinkler stå med hver deres betydning. Med stor kreativitet og nysgerrighed er det for os altid essentielt at finde nye løsninger. For dem finder vi. Altid.

Nok om det, lad os
skabe noget sammen!