Om Arkitekt & Rum

Få skabt din vision i former, farver og materialer. Hos Arkitekt & Rum udvikler vi design koncepter og løsninger til det eksisterende eller nyskabende rum. Jeres behov og ønsker er udgangspunktet i alt hvad vi gør. I tæt samarbejde, skaber vi funktionelle, æstetiske og innovative løsninger og projekter.

I Arkitekt og Rum går vi passioneret til værks med vores indretnings- og stylingsopgaver. Med mange års arkitekt erfaringer hjælper og inspirerer vi med ideer til ny- og ombygningsopgaver. Vi er eksperter i projektledelse fra ide til komplet løsning. Vi vender gerne rummet på hovedet og lader alle vinkler stå med hver deres betydning. Med stor kreativitet og nysgerrighed er det for os altid essentielt at finde nye løsninger. For dem finder vi. Altid.

Uanset om der skal bygges om eller til, så er vi klar til at hjælpe. Fra første ide til første stregtegning, så hjælper vi dig med, at få ønskerne/behovene skitseret og projekteret.

Tag os med I alle byggeriets faser. Vi varetager jeres interesser og følger jer HELT i mål.

Vi er med dig fra første ide til færdigt oplæg – uanset om det er enkelt løsninger eller totalentrepriseløsninger.

Rundt om bordet

Første møde og interview for rigtigt at lære jer at kende og jeres behov. Her vil vi tage jer igennem en behovsanalyse, tanker, tidsplan og budget.

Design

Her begynder den kreative fase hvor emnerne fra første møde ser dagens lys. En samlet præsentation på ide-oplæg i 3D udvikles med kreative løsninger, floorplan, moodboard m.m. og gennemgåes med dig/jer.

Eksekvering

Designet skal se dagens lys. Oplægget udføres og implementeres onsite. De små detaljer indarbejdes og hele projektet ender med at stå klart til brug og glæde.

Hos Arkitekt & Rum har vi gennem årene specialiseret os i en række områder lige fra restaurant, café og hotel til erhverv/kontor, retail og privat.

Café / Restaurant

BELYSNING | BAR | HYGGE

Diversiteten er vigtig for oplevelsen. Vi bestræber os derfor på at indrette et univers hvor kunden nyder at finde sit yndlingssted, hvor funktionaliteten, indretningen og farverne skaber et univers som giver lyst til at komme igen, og igen og igen.

Æstetik, kvalitet, convenience og stemning er et must. Vi samarbejder med storkøkken firmaer og kan tilbyde totalentreprise indenfor special inventar, belysning & møbler.

Hotel / Ferieboliger

VÆRELSER | CHECK-IN | BAR

Gæsten i centrum og følelsen ”ude er hjemme” tilstræbes altid. Total eller del indretning af af værelser, reception, restaurant, bar mm.

Vi samarbejder med storkøkken firmaer og lyseksperter hvis totalentreprise ønskes. Ligeledes har vi et dygtigt håndværkerteam til rådighed.

Erhverv & Kontor

MØDE | KANTINE | FÆLLESAREAL

På arbejdsplads har vi fokus på trivsel og stemning. Trivsel fordi akustik, ergonomi og fællesskab er super vigtig. Stemning fordi omgivelser der omfavner, funktionelle arbejdsgange der både snakker til fællesskabet og de individuelle behov giver dig følelsen “her er rart at være“.

Totalentreprise kan tilbydes med ombygning, væg, – gulv – og inventardesign.

Privat & Ombyg

TILBYGNING| FARVER | HYGGE

Drømmer du om nye tiltag i privaten kan vi byde ind med idéer til alle husets rum. Hos Arkitekt & Rum giver vi dig en bred vifte af idéer, lige fra forslag på sofa, idé til indretning af køkken til forslag på udvendig facade. Vi ser på helheden. Om det er et enkelt rum eller 360grader rundt i huset.

Totalentreprise kan tilbydes med væg, – gulv, – og inventar design. Opbygning udføres af et ekstremt dygtigt håndværkerteam. Dertil samarbejder vi lysfirma, hvor lysmålinger udføres til optimal brug og udnyttelse.

Kontakt os og lad os kigge på dit projekt.  

Nok om det, lad os
skabe noget sammen!