Tom Rossau er kendetegnet for belysnings-kunst, hvis man spø´r mig.

De bidrager både med skulpturel kunst, Mega hyggelig og flot belysning samt unikness i særklasse.

Jeg elsker at arbejde med Tom Rossau´s lamper i mine indretninger & jeg gør gerne en ekstra indsats for at bearbejde eller modne mine kunder, hvis ikke lige de er overbevist omkring foreslag af lampen i første omgang.

Ofte får jeg (med lidt kvindelist) mit ønske opfyldt og mine kunder indser hvor unik og smuk lampen er.

Ovenstående har vi brugt TR33 i et indgangsparti hos BHJ i Gråsten. Men de kunne også pryde, en hall eller entré i det private hjem. En enkel eller 2 kunne også være skøn i hjørnet af stuen eller alrummet.

Hvordan gik det til ?

TR5 i 3 størrelser
Her i den dybe blå farve

Tom Rossau er dansk design og egentlig forholdsvis nyt. Den første lampe TR5 (Se ovenstående billeder), blev født ved et tilfælde i 2005, hvor Tom sad og legede med en samling lameller i en cylinder for at undersøge, hvordan lamellerne ændrede sig når man pressede den sammen.

Hans fascination for leg med former og lameller, har siden skabt en smuk samling af lamper, som vi andre nu kan få glæde af.

Tom Rossau beskriver at arbejdet er drevet af det spændende forhold mellem geometri, materialer samt naturligt og kunstigt lys.

Det ser man tydeligt, når lamperne står med hver deres udtryk alt efter om de står med eller uden lys. De er smukke skulpturer i begge scenarier, men hvis det stod til mig, skulle de stå med lys altid. De giver rummet en skøn og hyggelig stemning.

TR5 findes i mange farver, som kan ses på http://www.tomrossau.dk

Se nedenfor hvordan pendlerne TR7 står smukt både med og uden lys.

Det nyeste Design

Den seneste lampe som Tom Rossau har designet er den smukke TR41, som er udført i en serie af 3 størrelse pendler både i pendel og gulvlampe. Lampen blev også normineret til “årets lampe” Design Awards 2021, men prisen gik til Designeren Ann Boysen med Moonsetter.

Tom Rossau har arbejdet med både tyndt træfinér, plast, kobber og papir i sine tidligere design af lamper, men i det nyeste design arbejder han med et mix af papir og plast, der giver en skøn gennemsigtighed , høj kvalitet og en spændende taktil overflade til denne skønne serie, som helt klart snakker sammen med det nordiske look, som Danmark er så kendt for.

Se alle Tom Rossau´s smukke og unikke lamper på https://www.tomrossau.com/

& hvis du har forelsket dig i TR7, kan du lige nu være med i lodtrækningen på gulvlampen på Andlights´s hjemmeside: https://andlight.dk/shop/tom-rossau-brand-12458p.html

Rigtig god fornøjelse