En kold vinterdag, udforskede vi de nye lokaler i Kolding.

Et stort kontordomicil i 2 plan med udsigt til et stort grønt område og alligevel tæt ved motorvej, så medarbejdere i det sydlige Danmark, nemt og hurtigt kunne komme til og fra deres arbejdsplads.

Store rum med kæmpe glaspartier og rytterlys, gav virkelig følelsen af “Her kan blive rart at være”😊

Better Energy´s behov for mødelokaler, skrivebordspladser, spillerum og kantine blev snakket igennem og jeg gik i gang med at finde ud af, hvilke vægge der gav mening at fjerne og hvilke vægge vi ikke kunne fjerne…

Heldigvis var mange af de eksisterende rum bygget op af glasvægge, som gjorde det noget nemmere at flytte rundt på. Men der var også nogle mere stationære vægge vi blev nød til at fjerne for at få Better Energy´s behov opfyldt.

Bygningens udlejer, Skare Byg Koncernen, var med i processen omkring de ændringer og ønsker vi havde, da de samtidig skulle stå for ombygningen…. Et super godt samarbejde, der gjorde hele processen til en leg. At Skare Byg Koncernen samtidig var nærmeste nabo, gjorde kun hele processen endnu bedre😊.

Kontor Lokalet

Det skønne lyse trægulv på 1. sal gav et super dejligt lyst lokale, som var fristende at gå videre med. Men vi vidste, at det ville blive belastende at arbejde i lokalet fremadrettet med 20 arbejdspladser, selvom lokalet var etableret med akustikloft….Så vi tog det tunge valg og lagde tæpper på, i både mødelokaler og det store fælles kontor.

Vi valgte at invitere naturen med indenfor, for at kompensere for, at trægulvet måtte “lade livet”. Så vi valgte et grønt tæppe, der spiller godt op til de sorte skriveborde og giver en skøn ro i rummet.

For at bryde det monotone ved 20 skriveborde, implementerede vi gule gardiner i flere gyldne nuancer, som samtidig bidrager til en god akustik i lokalet.

Dog valgte vi en mere neutral farve i gulvtæppe til mødelokalerne. Så vi bedre kunne give den gas på farverne.

Men generelt I Better Energy´s Indretning af de forskellige lokaltioner, arbejder vi med de grønne & gyldne nuancer for at afspejle Better Energy´s vision om at passe på naturen & De gule nuancer afspejler solen som det bærende element i deres DNA

Hos Better Energy ønsker de at være med i toppen af de bedste arbejdspladser… Så de ved, hvor vigtig, rammerne er, for deres ansatte, så de alle har følelsen af “Her er rart at være”…

Vi har derfor arbejdet meget med både farver & Inventar, der har til hensigt at favne og hygge om alle der bruger lokationen.

Den store Foyé med de kæmpe glaspartier forbinder bygningens stueplan og 1. sal med et altan-lignende gangareal på 1. sal, der giver en stemning af Atriumgård, lige når man træder ind af hovedindgangen. Et vidunderligt sted, der var oplagt at indrette og gøre hyggelig med et hav af planter & sky-lamper fra Grape Design.

& som beskrevet før, gør Better Energy en dyd ud af, at forkæle både gæster og deres egne medarbejdere med skøn beværtning😊 Så vi skulle selvfølgelig have et hyggeligt sted, hvor vi kunne have en kaffebar m.m.

I den store Foyé & Atriumgård, var der plads til at placere stå-bord og bænk i Better Energy´s logo be. Hvor b-kabinettet blev lavet som højbord i egefinér med et træ i midten, for at udnytte jøjden i rummet.

Og e-bænken blev udført som en polstret bænk i grønt textil.

Grundtanken omkring Atriumgården gav idéen til skylamperne, som passede perfekt ind samme med det grønne planteunivers.

På 1. salens altan & gangareal fik vi lavet hyggelige oaser, hvor man kan have et lille uformelt møde eller bruge området, hvis der er optaget i kantinen til middag. De forskellige siddestile, favner både siddende og stående møder.

Mødelokaler

Mødelokaler er ofte meget neutrale i hvide, sorte eller grålige farver. Men ikke hos Better Energy…. Her har vi brugt væg-farver der nøje er afstemt med textiler på stole og overflade på mødeborde og andet inventar, så helheden spiller.

Afskærmning

Afskærmning mellem mødelokaler og fælles kontor var nødvendigt, da ikke alle møder vedkommer alle. Men i stedet for at bruge den normale matte folie til afskærmning, fik vi trykt billede af trætoppe på folien, der matcher ind i resten af Better Energy´s farver-univers. Selvfølgelig med en gennemsigtighed, så motivet af trætoppe var at se fra begge sider af glasvæggen i både Mødelokale og Fælles-kontor.

Og i stedet for de almindelige hvide whiteboard-tavler, valgte vi at gå med en sart gul whiteboard indrammet af egetræ med hjul, så man nemt kan flytte tavlen til det behov man har og stadig matcher Better Energy´s farve-univers.

Opbevarings-kabinetter blev speciallavet af 3D-Inventar, så vi kunne kombinere – Opbevaring – Affaldssortering – Rumdeler – Arbejds- og projektbord i samme møbel.

Fåret & Stenene går igen på både kontor, mødelokaler og fællesarealer. De afspejler de solcelleparker, hvor fårene går i flok og har deres daglige gang… Men fårene er udført som Rokkefår og kan bruges, hvis man har brug for at rokke tankerne på gled😊

Væg-deko

Som væg-deko har vi blandt andet valgt akustikbilleder, af Better Energy´s egne billeder, taget af deres egne parker. Virkelig flot kvalitet udført af Akuart.

Logo & sommerfugle er udført i uld-filt fra Fraster. Igen for at fremhæve det naturlige element, men også for at give produktet en taktil overflade i stedet for folie eller wall-stickers, som man ofte bruger. Udover det, bidrager filten også positivt til akustikken i rummene…. & Sommerfuglene er selvfølgelig også en del af Better Energy´s Mission om at insekter og andre dyr selvfølgelig skal forblive & trives selvom solcelleparker opføres….

Solcellepanel

Udover det har vi også fået udført en væglampe, som skal signalere et solcellepanel☀️

Mute-Box

Hos Better Energy har vi arbejdet rigtig meget med implementering af Mute-boxe eller “Telefonbokse”, som nogle kalder dem. De lydtætte bokse i flere størrelser er guld værd, når man lige har en telefonsamtale eller et lille møde, som man ikke ønsker at afholde siddende ved sit skrivebord i et storkontor, hvor alle medarbejdere kan følge med, men heller ikke vil besætte et mødelokale for…

Vi har, i dette projekt, implementeret dem, som en form for rumdeler, så de bliver integreret på en anden måde end blot som kedelige bokse der oftest bliver placeret langs vægge på gangarealer eller andre mere offentlige steder… Her har vi udført Mute-boksen med billed-folie på glas-delen, så man bedre kan bruge boksene som en ryg eller væg og ikke har muligheden for at kigge lige igennem…

Ingen skrivebordsplads bør have trafik eller mulige blikke bag ens ryg, hvis det kan undgå´s.

Mute-boxe findes i mange størrelser og former, hvor vi har brugt en blanding af Small og Large, som betyder bokse til 1 person og 4 personer.

Large modellen til 4 personer er dog mest optimal til et møde med 2 personer, da man ved 4 velvoksne mænd, vil sidde en smule trængt😊

Kantine

Kantinen har vi valgt at udsmykke med grønne og gule farver. Med den grønne Better Energy farve på endevæggen ved TV og højborde samt grønne fliser i den anden ende over køkkenbord.

Vi har valgt bastlamper, igen for at bringe naturen indenfor, men kun i den ene ende af kantinen, for ikke at have lamper, der hænger i vejen for TV-skærmen.

Modulerne under Tv-skærmen er speciallavet af 3D Inventar sammen med højbordene og udført i egetræ. Der er udført skabe til opbevaring i den midterste del og udformet til beplantning i hver side. Hylden over de grønne fliser over køkkenbordet er også speciallavet med indbygget lys forneden.

Receptionsdisken & de skønne, massive be-logoer er også speciallavet af 3D-Inventar, hvor disken er udført i egefinér med lys i soklen og logoerne udført i massivt egetræ.

Et spændende projekt er afsluttet og taget i brug.

Tilbage er en dyb taknemlig for det skønne samarbejde med Better Energy, hvor man har fået lov til at udfolde sine kreative idéer og fører dem ud i livet.

Leave a Reply