Rømø Bolsjeri og Ishus blev egentlig en case fordi Jimmy havde en drøm om et bolsjeri, hvor han kunne dyrke sin hobby.

Deres fælles Café Midtpunkt havde gået i arv fra Rikke´s forældre og her havde Rikke og Jimmy styret den med hård hånd og skønne hjemmelavet is. Men da de pludselig fik et godt tilbud på køb af Café Midtpunkt, selvom den egentlig ikke var til salg og egentlig ikke var en del af planen, sprang de ud i eventyret med det perfekte koncept af hjemmelavet is og bolsjer

.

Ved første møde havde jeg forberedt et hurtigt moodboard med billeder der kunne definere hvilken stil og hvilken retning vi kunne gå. Jeg plejer ellers lige at bruge første møde på at spørge ind til ønsker og behov, men vi var meget tidspresset og jeg tænkte derfor at vi evt. kunne bruge det medbragte moodboard at snake ud fra… Vi kom hurtig ind omkring deres hyggelige, nostalgiske is-bil, som de havde brugt til servering af deres skønne hjemmelavet is til festlige begivenheder.

Lokalet de havde fundet til det kommende Bolsjeri & Iscafé, havde været en forhenværende sportsbutik.  Ægteparret, Rikke & Jimmy havde brug for kreative input til at få lokalet forvandlet til deres drøm af Rømø Bolsjeri.

Rikke havde en idé om at bruge bilen som udstilling i butikken, hvor Jimmy ikke lige kunne forestille sig at få plads i lokalet. Men jeg var helt vild med på Rikke´s idé og den gamle vogn i den skønneste mint-turkisgrønne farve, blev hurtig en del af Rømø Bolsjeri og ishus´DNA. Sammen med de petrolgrønne bolsjer og den lyse pink isvaffel-guf, blev de 3 farver de gyldne grundsten, som vi byggede hele indretningen op omkring….

Vi var så heldig at vi var tideligt med i processen og derfor kunne få indflydelse på logoets farver, som dermed også kunne bygges op omkring deres DNA med de 3 farver.

Herunder er vi midt i byggeprocessen med de mintgrønne og lyse pink vægge, der danner base for 2 af væggende.

Prisskiltene blev udformet i de samme farver, så al farveladen trods alt giver harmoni og ikke smagsforvirring😉.

Det er derfor altid vigtigt at finde en rød tråd, som man kan følge og være tro mod hele vejen igennem et projekt. Det giver både tryghed for kunden og den der indretter.

Her hos Rømø Bolsjeri, kunne vi være med til at forme hele deres farve-DNA & det var en sand fornøjelse at Rikke & Jimmy havde tillid til at køre farverne igennem. Det skulle jo gerne være en fælles tråd, så både ejere, ansatte og de kommende gæster der får følelsen af “Her er rart at være”😉

Følg med i næste blogindlæg, hvor jeg vil fortælle mere om interiør og møbelvalg til Rømø bolsjeri….

Solskinshilsner