Rømø Bolsjeri Opsummering:

Rikke og Jimmy havde en drøm om egen is café med eget bolsjeri på ferieøen Rømø. Et sted med bolsjeri, hvor gæsterne kunne få kig til produktionen af alle de farverige og lækre bolsjer. Parret havde haft succes med deres hjemmelavet is i deres tidligere Café, så det var det helt perfekte koncept, der skulle indeholde:

  • Bolsjeri-værksted, hvor gæsterne og især børnene kunne følge med i fremstillingen af bolsjer og ikke mindst få mulighed for at smage.
  • Butik, hvor gæsterne kunne købe specialiteter og selvfølgelig en kæmpe bolsjer-buffet, hvor man selv kunne blande sine yndlingsbolsjer.
  • Is-café hvor gæsterne både kunne få serveret kaffe, kage og hjemmelavet is i hyggelige omgivelser, men også have muligheden for is og kaffe ”to go”.

Temaet og udgangspunktet blev hurtigt den sødeste gamle is-bil i den skønneste mint-turkis farve, som skulle have en konge-placering midt i lokalet og fremadrettet bruges til udstilling af specialiteter. Farver, tekstiler og inventar blev alt sammen valgt ud fra dette tema.

En skøn og sjov opgave, hvor der blev givet gas på de dejlige farver der signalerer sommer, is og bolsjer.

Projekt
Indretning af cafe
Kunde
Rømø Bolsjeri
Kort
Indretning, møbler, design

Lad os skabe rammerne
for dit koncept

KONTAKT OS