Better Energy Opsummering: Opgaven hos Better energy var en total-ombygning fra yderst til inderst på den gamle Falck Station, i Sønderborg. Bygningerne var forladte og kedelige, både udvendige og indvendig. I projektet havde vi frie tøjler til idéer og forslag til en kæmpe make-over. Derudover var vi bygherre og sikrede at hele processen gled, at tiderne blev overholdt under professionel projektledelse.

Designet resulterede i et stilrent look på den udvendige facade. Med et specialdesignet stålprofil system og tvist af de naturlige trælister, afspejler facaden Better Energy´s vision om grøn energi.

Indvendig fik vi nedbrudt og flyttet vægge, der gav os muligheden for at lave de lækreste kontormiljøer og mødefaciliteter. Men som også rummede den kreative tankegang om de vigtige pauser man har behov for i løbet af dagen, hvor en mini golfsimulator blev indbygget i kantinen.

Det har været en fornøjelse at arbejde med Better Energy og vi er ydmyg over at få lov til at udfolde os kreativt  i deres ekspanderende rejse, hvor vi har budt ind med idéer og inspiration til både udvidelses etape 1, 2 og 3

Projekt

Moderne Kontor

Kunde

Better Energy

Kort

Indretning, lys, møbler, projektledelse, bygherre

Lad os skabe rammerne
for dit koncept

KONTAKT OS